passende prijzen

Cultureel tarief

Als cultuurmarketeer heb je vaak te maken met een enorme overvloed aan mooie ideeën. Maar helaas geldt voor je (marketing)budgetten vaak het tegenovergestelde. Om je tegemoet te komen ontvangen culturele instellingen 20% korting op onze diensten.

We denken graag met je mee over creatieve manieren om het meeste te halen uit een klein budget. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gedeelde workshop met collega's van andere culturele organisatie?

Korting

Ledenkorting VNPF en NAPK

Ben jij lid van de De Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals? Of de Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten? Dan hebben we een leuke aanbieding voor je. Als lid van deze organisaties krijg je altijd 15% korting op onze cursussen. Ook krijg je eenmalig 300 euro korting wanneer je je aanmeldt voor de online marketing opleiding.

  • VNPF
    VNPF

    De Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) behartigt de collectieve belangen van de poppodia en –festivals van Nederland. Ook streeft de VNPF naar bevordering van popmuziek als podiumkunst, professionalisering van de popsector en de ontwikkeling en verbreding van de programmering van poppodia en -festivals.

  • NAPK
    NAPK

    NAPK staat voor Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten en is de branchevereniging van de professionele podiumkunstproducenten in Nederland.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Of heb je een vraag voor ons?

Neem contact op!

Afdeling Cultuur is een project van Afdeling Online.