online marketing workshops

Wij leren het jou in een workshop

Heel vaak wil je het zélf doen. Of leren doen. Want dat is natuurlijk het allerhandigst. Daarom geven wij veel workshops aan cultuurmarketeers. Zo praten wij je bij over de nieuwste trends in online marketing, geven we een klein lesje theorie en gaan we daarna lekker praktisch aan de slag.

Sanne Schepers
‘Omdat we nou eenmaal graag over onze hobby praten.’ Sanne Schepers - Directeur & Communicatie
argumenten vóór

Een workshop door Afdeling Cultuur wil je want:

  • Wij weten alles van de laatste trends en ontwikkelingen in het vak.
  • Wij kennen de cultuursector en passen onze tips hierop aan.
  • We geven altijd praktijkvoorbeelden en toepasbare tips.
  • Je mag altijd meerdere collega’s meenemen bij een workshop.
  • Natuurlijk is er altijd ruimte om vragen te stellen.
  • Wij maken altijd een workshop op maat voor jouw organisatie.

Ik heb geleerd hoe ik Facebook Ads op de goede manier moet inrichten. Ik gebruik Facebook Business nu zoals het hoort.
Deelnemer over onze Online Marketing Opleiding voor cultuurmarketeers

Marketing strategie

Veel cultuurmarketeers kennen een aantal disciplines op hun duimpje, bijvoorbeeld Social en Analytics. Maar het ontbreekt hen vaak aan de volledige scope. Daardoor vinden ze het lastig om een online strategie neer te leggen die alle kanalen bevat. Wij helpen daar graag bij want wij overzien dat veld wel. In een workshop praten wij je bij over alle verbeterpunten van je online strategie.

Focus op één discipline

Ben je nieuwsgierig naar een specifieke online marketing discipline, zoals SEO, Google Ads, Grants of Contentmarketing? We're up for it! Wij hebben altijd workshops klaar staan met de nieuwste trends, theorie en voorbeelden. Geef ons de tijd om hem aan te vullen met tips voor jouw organisatie specifiek en je krijgt een hartstikke volledige les waarna je duizelend van de nieuwe ideeën naar huis kan.

One size does not fit all

Geen enkele organisatie is hetzelfde als die van jou. Daarom gaan we samen op zoek naar de strategie die het best past bij jouw organisatie. Hierbij helpt het vaak om te gluren bij de buren. We kijken in onze workshops dan ook altijd naar jouw conculega's. Op maat dus. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Incompany of op locatie

Wil je graag een workshop bij jullie in huis? No problem. Zo kun je zonder problemen meerdere collega's laten aanschuiven. Liever een keer buiten kantoor voor wat frisse energie? Je bent altijd welkom om op bezoek te komen op ons kantoor.

Samen met concullega's

Wil je graag een workshop, maar zijn de kosten aan de hoge kant voor jouw organisatie alleen? Waarom niet andere cultuurmarketeers uit jouw regio uitnodigen? Zo deel je de investering. En wij presenteren net zo graag voor een grote als een kleine groep.

Tips voor (bijna) gratis tools

Wist je dat veel grote bedrijven hun tools gratis of met flinke korting aanbieden aan culturele organisaties? In dit artikel vind je ze op een rij.

Bekijk alle tips

Afdeling Cultuur is een project van Afdeling Online.