creatieve geest cultuur kledingmaker

Annelies van Voorst

Kunst en cultuur ♥

Na een creatieve studie aan de kunstacademie en een verdiepende master Kunstgeschiedenis heeft Annelies op verschillende plekken in het culturele veld gewerkt: van een toffe masterstage in het van Abbemuseum, redactiewerk, en als in-house online marketeer bij een toneelgezelschap. Twee van haar grote liefdes zijn creatief schrijven en mooi beeld: dingen die ze als content marketeer steeds weer mag samenbrengen voor onze klanten.

Elke dag iets leren

Één van de leukste delen van haar werk vindt Annelies dat geen dag hetzelfde is, en dat ze zich steeds weer mag verdiepen in nieuwe organisaties en onderwerpen. Doordat Afdeling Online werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden, leert ze eigenlijk elke dag wel iets nieuws. En met haar culturele achtergrond vindt ze het fantastisch om voor een bureau te werken dat zich zo actief inzet voor het culturele veld.

Kleren maken de vrouw

Cultuur en creativiteit zijn trouwens ook buiten werktijd echt haar ding: als muziekliefhebber vind je haar regelmatig bij concerten, en als maker brengt ze veel tijd door achter de naaimachine en in verschillende creatieve werkplaatsen en cursussen. Ze laat zich graag inspireren door de vele (kunst)musea en bijzondere gebouwen die ons land rijk is.

  • Google Partner
    Google Partner
  • facebook blueprint certification
    facebook blueprint certification