Skip to main content

Jaap Schepers

Directeur en online strateeg

De start van iets moois

Jaap plantte in 2012 de kiem van Afdeling Online en zorgde samen met Sanne dat het bureau ging bloeien. Voor die tijd was Jaap als online strateeg al internationaal actief. Als je in Aruba, Engeland of Duitsland zijn naam laat vallen, dan weet iedereen wie je bedoelt. Ook voor hardlopen in de regen draait Jaap zijn hand niet om.

Het moet wel leuk blijven!

Jaap leerde het e-commerce vak niet alleen op Beeckestijn Business School, maar vooral dankzij zijn grote passie voor online marketing. Met meer dan 10 jaar ervaring in SEO, SEA en Google Analytics is hij inmiddels een allround online marketeer die graag denkt vanuit een gedegen online strategie. Jaap gelooft dat we elkaar slimmer maken als we kennis, resultaat en fun combineren. Dat wil zeggen: hard werken, maar ook gezellige en interactieve workshops (in plaats van ellenlange saaie praatjes).

❤️ voor Cultuur

Wist je dat Jaap ontzettend creatief is? Hij heeft niet voor niets het Sint Lucas afgerond. Tekenen doet hij niet meer veel, maar vraag een feitje over een cultfilm en Jaap weet het antwoord.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

jaap@afdelingcultuur.nl
0492 - 700 220
Jaap
Jaap Schepers

Jaap is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Analytics
Certified_Google_partner_Ads