schilderen speciaalbier to-do lijstjes

Kiki Brouwers

Organisatietalent

Kiki is het organisatietalent van Afdeling Cultuur en dat past haar als een handschoen. Kiki is namelijk helemaal gek op lijstjes, plannen, organiseren én op cultuur. Door haar studie ‘Leisure & Event Management’ is ze daar vervolgens ook nog erg goed in geworden. Nadat Kiki haar eerste evenement had georganiseerd wist ze het zeker: dit is haar passie.

Kunst met de paplepel

Bij Kiki thuis zijn veel kunstwerkjes te vinden. Zijn ze niet van een Nederlandse maker, dan zijn ze wel van haar opa die beeldend kunstenaar is. Zelf heeft ze ook veel hobby’s (gehad) binnen verschillende culturele disciplines: ballet, toneelspelen, schilderen, gitaar spelen en haar grootste liefde; zingen. We kunnen wel concluderen dat de liefde voor kunst en cultuur met de paplepel is ingegoten. Ze houdt zich daarom vol enthousiasme bezig met de klanten van Afdeling Cultuur.

Professionele cultuurliefhebber

Kiki is van mening dat kunst en cultuur het leven kleur geeft en dit voert ze graag door in haar werk. Voordat Kiki bij Afdeling Online kwam werken was ze werkzaam voor Kunstloc Brabant, een kennis- en uitvoeringsorganisatie voor de Provincie Noord-Brabant op het gebied van kunst en cultuur. Daarnaast is ze sinds 2017 bestuurslid van de stichting BKSW. Een stichting die de werken van haar opa beheert.