boekenwurm muziekliefhebber wereldreiziger

Maudi Philipsen

Cultuur snuiven

Onze projectmanager Maudi wilde met haar opleiding International Business haar horizon verbreden en meer van de wereld zien. Maudi heeft ook een persoonlijk doel: zoveel mogelijk van de wereld ontdekken. Het liefst dompelt ze zich onder in de lokale cultuur en gebruiken. Want volgens Maudi is dit de enige manier om een land echt te leren kennen. En dit past ze als projectmanager dan ook toe tijdens haar werk: zichzelf helemaal onderdompelen in het culturele veld om zo deze wereld écht te leren en blijven kennen.

Je omver blazen

Naast dat projectmanagement helemaal haar ding is, is muziek dat ook. En niet zomaar muziek. Met maar liefst 10 jaar saxofoon ervaring hebben we hier te maken met een heuse muzikant. Vanaf jongs af aan heeft muziek haar altijd geboeid en raakt ze er geïnspireerd door. Haar favoriete genres? pop, indie, film muziek Met haar muzikale achtergrond én passie voor het vak, blaast ze je (letterlijk en figuurlijk) omver met haar enthousiasme.

Een echte boekenwurm

Zoals meerdere in ons team is Maudi een echte boekenwurm. Dit geeft haar ontspanning na een drukke dag werk. Van fictie tot non-fictie, ze leest het allemaal. Boekentips? Die heeft ze genoeg, dus schroom je niet om dit te vragen. Ook staat ze open voor boekentips van anderen want zoals ze het zelf zegt: kan je ooit teveel boeken gelezen hebben? Wij vinden in ieder geval van niet!