Enthousiast illustrator sociale vlinder

Olaf van Egeraat

Allesdoener

Na het afronden van zijn rechtenstudie heeft Olaf de keuze gemaakt om het roer definitief om te gooien. De switch was voor hem niet lastig, omdat hij ook al een opleiding grafisch ontwerp op zak had. Een online marketing bootcamp gaf de doorslag waardoor zijn hart sneller ging kloppen voor deze snel veranderende wereld.

Schakel met kennis

Olaf heeft zich bewogen in verschillende disciplines binnen online marketing. Van content- tot SEO specialist. Maar in plaats van zelf aan de knoppen te draaien, is hij liever de schakel tussen klant en specialist. Hij denkt graag mee over nieuwe vragen van klanten en zorgt voor de juiste input voor het team. Hij brengt structuur, bewaakt planningen en bespreekt rapportages. Met een gezonde dosis enthousiasme en kennis trekt hij ieder project naar zich toe. Bij Olaf kun je terecht voor elk vraagstuk. ”Een goed afgerond project is voor mij als een kunstwerk wat je samen maakt en waar je met een trots gevoel op terugkijkt”

Sociale vlinder

Olaf zit naast zijn werk zeker niet stil. Net als in zijn werk gaat hij erop uit en probeert zoveel mogelijk nieuwe dingen en culturen te ontdekken. Vorig jaar is hij nog voor een solo-reis naar Colombiaanse jungle vertrokken zonder al te veel Spaans te kennen. Onder het motto ‘je komt toch wel gelijkgestemde mensen tegen’. Verder schildert hij er in zijn vrije tijd op los. Het resultaat? Illustraties die niet misstaan in de gemiddelde Pinterest feed. Ook doet hij aan hardlopen, muziek ontdekken en af en toe staat ‘ie model. Bezige bij die Olaf!

  • Google Partner
    Google Partner
  • De Digitale Werkplaats
    De Digitale Werkplaats