all-round Leergierig muziekliefhebber

Renée Quekel

Practice what you preach

Onder bovenstaand motto zorgt Renée ervoor dat de online marketing van Afdeling Cultuur net zo soepeltjes verloopt als die van onze klanten. Veel marketinguitingen die je voorbij ziet komen bij Afdeling Cultuur komen dan ook uit haar vingers.

Brede basis

Na haar studie International Lifestyle Studies heeft ze als online marketeer gewerkt bij bedrijven in de food sector en bij een webshop. Hier heeft ze in verschillende disciplines kunnen duiken, zoals social ads, copywriting, marketing automation en SEA. Dat duiken doet ze ook graag in haar vrije tijd, maar dan natuurlijk in de zee.

(Andere) cultuur ♥

Cultuur, in de brede zin van het woord, voert de rode draad in haar vrije tijd. Het liefst loopt ze met een backpack op haar rug in een verre jungle (al waardeert ze haar thuis-jungle ook erg). Tijdens haar afstudeerstage woonde ze in Bangkok, daarna heeft ze een jaar in Australië gewoond en nog door Nieuw-Zeeland, Azië en Noord-Amerika gereisd. Verder is ze een echte muziekliefhebber en is ze helemaal in haar nopjes op een festival of concert. Het culturele hart van Afdeling Online past hier goed bij.

  • Facebook certificaat
    Facebook certificaat
  • Google analytics
    Google analytics