Ambitieus getrouwd met jaap Yogi zorgzaam

Sanne Schepers

Lekker werken = belangrijk

Binnen Afdeling Cultuur én Afdeling Online zorgt Sanne ervoor dat iedereen lekker kan werken, met andere woorden: Financieel Management en HR. Hiernaast houdt zij zich bezig met innovatie, ofwel het opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf.

Cultuurwetenschapper

Toen Afdeling Online in 2012 ontstond, was dat vanuit een samenwerking tussen Sanne en Jaap Schepers. De met een commercieel portfolio, de ander als cultuurwetenschapper. Al die tijd groeide het aantal klanten van Afdeling Online, maar ook de wens om de online marketing van culturele organisaties te professionaliseren. Kunst en cultuur zijn wat ons betreft onmisbaar voor een inspirerend leven. Maar zo veel mogelijk mensen laten deelnemen aan kunst en cultuur: daar ligt – zeker qua online marketing – nog een grote uitdaging. Dat zien we iedere dag weer in onze werkpraktijk. En laten wij daar nu juist nét goed in zijn!

❤ voor cultuur

Sanne is dus cultuurwetenschapper en altijd een cultuuromnivoor geweest. Ze leest gemiddeld één boek per week en zou het liefst iedere maand een nieuw museum bezoeken (helaas lukt dat veel te weinig!). Vooral de zakelijke kant van de kunstwereld heeft al een tijdje haar interesse: vandaar Afdeling Cultuur.

Sanne is gecertificeerd!

  • Analytics Certified Partner
    Analytics Certified Partner
  • Hootsuite Certified Professional
    Hootsuite Certified Professional
Sanne Schepers
‘Waar ik blij van word? De combinatie van geavanceerde online marketing uit de commerciële sector en prachtige content uit de non-profit wereld.’ Sanne Schepers - Directeur & Communicatie