Skip to main content

Downloadables

Zelf aan de slag met online marketing? Wij helpen je graag op weg. In het kader van kennis delen, hebben we verschillende downloadables voor je klaargezet. Van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) tot een Instagram Story overlay: alles komt voorbij. Het enige wat jij hoeft te doen is ze downloaden en je kunt gelijk aan de slag. Handig toch?

Wij wensen je veel succes!

Wat is een downloadable?

Een downloadable is een digitaal bestand dat je kunt opslaan op bijvoorbeeld je computer of mobiele telefoon. Een paar voorbeelden van downloadables zijn: documenten, afbeeldingen, video’s, posters, muziek en nog veel meer.  Zie het als een digitaal cadeautje van ons voor jou!

Bekijk onze downloadables

Als professionele online marketeers gebruiken wij verschillende documenten en bestanden. Zo wordt ons werk niet alleen beter – maar ook makkelijker en sneller gemaakt. Benieuwd welke documenten en bestanden voor ons een uitkomst bieden? Bekijk onze downloadables!

Leer in de praktijk

Ben jij iemand die liever in de praktijk leert? Wij hebben een mooi aanbod aan incompany workshops voor je klaarstaan. Denk aan een workshop Social Advertising of een workshop Google Ads. Onze workshops worden op maat voor jou gemaakt, laat dus vooral weten wat jouw leerwensen zijn.

Bekijk alle incompany workshops >

Vragen over onze downloadables?

Heb je vragen over een van onze downloadables of mis je relevante bestanden? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.