Skip to main content

Online Marketing is ons vak

Supercalifragilisticexpialidasties, dat is wat Mary Poppins zong. Leuk, super leuk, maar ook complex. Zo zien wij online marketing. Gelukkig zijn wij er om samen met jou de juiste keuzes te maken in je online marketingstrategie en je te helpen bij de uitvoering ervan.

online marketing sanne bureau

Online Marketing: natuurlijk!

Geen enkel online marketingmiddel is heilig. Wij geloven in een slimme mix van kanalen die past bij jouw visie en wensen. Maar waar begin je? Laten we beginnen met een kop koffie en de doelen die je hebt: branding, conversies, vindbaarheid, productverkoop… Hieronder zie je voor welke online marketing middelen je ons vervolgens kunt inzetten.

SEA

Slim adverteren in de zoekmachine, dat is SEA wat ons betreft. Een effectief online marketingmiddel dat snel en gericht resultaat oplevert. Wij realiseren een Google Ads campagne gericht op de belangrijke pagina’s binnen je website.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization. Of voor ons Nederlanders: goed gevonden worden op de juiste zoektermen in Google. Wat we dan gaan doen? Een zoekwoordenonderzoek en teksten schrijven onder andere. Dit online marketingmiddel levert op de lange termijn veel op. We zien SEO daarom ook als een marathon, geen sprintje.

Social Marketing

Kies je social media als online marketing kanaal, dan ervaar je veel voordelen. Op social media kun je namelijk je doelgroep superspecifiek targeten en zijn je resultaten nauwkeurig te meten. Wij helpen je met het maken en plaatsen van advertenties op jouw sociale kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.

Amazon Adverteren

Amazon, hét grootste e-commerce platform ter wereld, heeft zijn intrede gedaan in Nederland. Dat is goed nieuws voor webshopeigenaars. Wij helpen je graag bij de inrichting van je Amazon-account, het opzetten van je affiliate diensten, het adverteren op Amazon én uiteraard het optimaliseren van je ads.

E-mailmarketing

E-mail is nog altijd één van de meest effectieve middelen van online marketing. Snel in te zetten bij nieuws of campagnes. Ideaal om de loyaliteit van je klanten te vergroten. En ook fijn: alles is lekker meetbaar.

Marketing Automation

Leadgeneratie op basis van geautomatiseerde, gepersonifieerde marketing activiteiten. Dat is Marketing Automation in het kort. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor!

Analytics

Het mooie aan online marketing is dat bijna alles meetbaar is. Bijna ja, want om álles te kunnen meten dat voor jou interessant is, is het belangrijk om een goede inrichting te doen van je online analyse tools.

Google Ad Grants

Google Ad Grants is in feite een cadeautje van Google voor non-profit organisaties. Iedere maand krijg je ongeveer €9.000 advertentiebudget cadeau dat je mag besteden aan Google Ads campagnes.

Copywriting

Met copywriting brengen wij jouw boodschap effectief naar je doelgroep. Erg handig ook voor de organische vindbaarheid van je website. Hoe relevanter de teksten zijn op je website, hoe beter vindbaar je bent.

Contentmarketing

Bij contentmarketing draait alles om het bieden van waardevolle content aan je doelgroep. Klanten binden doe je namelijk met content die de klant echt helpt.

B2B Marketing

Door leadgeneratie wil je anonieme websitebezoekers omtoveren tot leads waarvan we zoveel mogelijk weten. Ofwel de online marketing funnel. Met deze informatie kunnen we de leads zo specifiek mogelijk benaderen met informatie. Met als einddoel: sales.

Websites

Een website is als het centrum van het universum, maar dan in de online marketing. It is where the magic happens. Wij geloven daarom dat een website niet alleen mooi hoeft te zijn, maar ontwikkeld moet worden vanuit heldere online marketing doelen.

Eerst collega, dan online marketeer

In alles wat wij doen zijn wij eerst je collega en dan online marketeer. Wij geloven dat we elkaar slimmer maken als we kennis, resultaat en fun combineren. Graag je online marketing uitbesteden? Wij kijken graag mee naar de mogelijkheden.

online marketing team
Google Partner Badge
Internet Marketing Bureau met hootsuite certified professional
microsoft advertising certified professional
facebook marketing partner
Hubspot Certified Partner als internet marketing bureau
facebook blueprint certification logo
internet marketing bureau measure school certificaat

Online marketing projecten waar we trots op zijn

Op feestjes vertellen we met een grote glimlach over onze projecten. Stuk voor stuk gave projecten, met uiteenlopende online marketing onderwerpen.

Samen sparren?

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden van online marketing tijdens een kennismakingsgesprek. Maak een afspraak!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Cultuur? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze academy >