Skip to main content

Website strategie

Een goede website of webshop begint bij een goede online strategie. Want: hoe zorg je ervoor dat je website ultiem gebruiksvriendelijk is? En hoe behaal je je doelen? Wij helpen je bij het bepalen van een online strategie voor je website. Compleet van contentstrategie tot usability-onderzoek en van SEO tot webdesign. Dat en nog veel meer! 

Website strategie

Waarom is een website strategie zo belangrijk?

  • Jouw website is hét middelpunt van jouw totale online marketing strategie. Al je online kanalen verwijzen immers naar je website. Een goede website strategie is dus onmisbaar.  
  • Een doordachte website strategie levert meer websitebezoekers, meer leads en meer conversies op.
  • Een goede website wordt gebouwd vanuit het perspectief van de eindgebruiker. Aan de basis hiervan staat een gedegen gebruikersonderzoek en een slimme website strategie. 
  • Je website wordt een stuk beter organisch vindbaar en is ook direct klaar voor online campagnes zoals Google Ads, Facebook Ads en LinkedIn Ads.
  • Een goede website bevat wat ons betreft natuurlijk ook de basis online marketing functionaliteiten. Denk aan een cookiewall, Google Analytics en Google Tag Manager.

Hoe gaan we te werk?

Online strategie website

Van website strategie tot webdevelopment

Ben je toe aan een nieuwe website? En heb je hulp nodig bij het bepalen van je online strategie? Afdeling Cultuur heeft alle expertises in huis. Van online strategie tot webdevelopment en van design tot content creatie. Ook de hosting en het onderhoud verzorgen wij voor je. En ander groot voordeel? Jouw nieuwe website is direct klaar voor professionele online marketing campagnes.

Projecten waar we trots op zijn

Op feestjes vertellen we met een grote glimlach over onze projecten.

Onze visie op AI 🦾

AI baant zich in razendsnel tempo een weg in onze (digitale) maatschappij. Als online marketeers omarmen we deze nieuwe technologie. We geloven er namelijk in dat AI ons slimmer, efficiënter, creatiever en vindingrijker maakt. Maar niet zonder dat we daar transparant over zijn. Daarom delen we 5 principes over hoe wij omgaan met AI. 

Meer weten over website strategie?

Wil je jouw website strategie onder de loep laten nemen? Of wil je ‘m zelfs helemaal op de schop nemen? Laten we dan samen even sparren. Neem gerust contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Cultuur? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze academy >