Skip to main content

Online marketing strategie

Wij helpen jou de weg te vinden in de nieuwste online mogelijkheden. Want we snappen best dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Alles gaat zo snel! Gelukkig kunnen we samen die online strategie heel goed bepalen. Aan de slag ermee!

strategie jaap presenteert

Wij hebben antwoorden

Succes behalen met je website of webshop: dat is waar het om draait. Maar hoe pak je dat aan? Waar liggen de kansen? In welke gaten kun je springen? Wat doen je concurrenten? Welke doelen wil je behalen? En hoe maak je die concreet in de vorm van meer bezoekers, downloads of inschrijvingen voor je nieuwsbrief?

Dit kunnen we voor je betekenen

Wij helpen je graag op weg met jouw Online Marketing Strategie. Wat we precies doen? Dat zie je hieronder.

Wie is daar?

Wie bezoeken je website? Waar zijn zij naar op zoek en belangrijker: vinden zij wat ze zoeken? Dit nemen we mee in de online strategie.

strategie anne presenteert analytics

Hier moet het gebeuren

Is je website gebruiksvriendelijk en voldoet hij aan de nieuwste usability regels? Weten bezoekers wat ze te doen staat als ze je landingspagina bezoeken? Belangrijk om te regelen voordat we starten met online campagnes.

strategie bitcoin

Wie doet wat?

Wat voor soort zoektermen gebruikt je doelgroep en welke positie heb jij met die zoekwoorden in Google? Dit is belangrijke informatie die we nodig hebben voor de juiste slimme online strategie.

strategie grand italia snippets

Watskeburt?

Samen bespreken we: Wat doe je al online? En wat doe je niet? En waar zitten nou eigenlijk de kansen en verbetermogelijkheden?

strategie dirk analyseert

En dus… wat nu?

Lekker kletsen en koffie drinken is leuk, maar belangrijker vinden wij een goed plan van aanpak. Dit is een advies voor een optimale online marketingstrategie, toegespitst op jouw organisatie en markt.

strategie sanne laptop

Lekker praktisch!

Hoewel online strategie ont-zet-tend belangrijk is, moeten onze adviezen natuurlijk wel gewoon in de praktijk te brengen zijn. Kortom: je krijgt praktische tips voor de inzet van de online kanalen, zoals Facebook en LinkedIn.

Wat gaan we precies doen?

Samen met onze klanten doorlopen we deze stappen.

Ontmoet onze online marketing strateeg Jaap

Wil je meer weten over hoe jij online marketing strategisch kunt inzetten voor jouw bedrijf? Klik op de video en maak kennis met onze online marketing strateeg Jaap.

Google Partner Badge
Hubspot Certified Partner als internet marketing bureau
facebook blueprint certification logo

Projecten waar we trots op zijn

Op feestjes vertellen we met een grote glimlach over onze projecten.

Onze visie op AI 🦾

AI baant zich in razendsnel tempo een weg in onze (digitale) maatschappij. Als online marketeers omarmen we deze nieuwe technologie. We geloven er namelijk in dat AI ons slimmer, efficiënter, creatiever en vindingrijker maakt. Maar niet zonder dat we daar transparant over zijn. Daarom delen we 5 principes over hoe wij omgaan met AI. 

Samen sparren?

We vertellen je graag alles over online marketing strategie tijdens een kennismakingsgesprek. Maak een afspraak!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Cultuur? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze academy >