Skip to main content

Community management

Community management is heel waardevol. Door te luisteren naar en reageren op je volgers geef je jouw bedrijf een stem. Hierdoor stijgt de betrokkenheid met jouw merk. Hoe je dit succesvol doet? Met top klantenservice, goede posts en gevatte reacties. Het resultaat: vrolijke volgers en meer (terugkerende) klanten. Dat wil je toch?!

Community management

5 redenen om te starten met community management

  • Je bouwt echt een relatie op met je klanten en volgers. Hierdoor zijn zij eerder geneigd om (nóg) een aankoop te doen.
  • Meer betrokken volgers staat gelijk aan meer online bereik! Want, sharing is caring. 
  • Community management is hartstikke waardevol. Door in gesprek te gaan met je volgers krijg je vaak hele fijne feedback én leuke ideeën om je product/dienst (nog verder) te verbeteren.
  • Community management is een hele goede manier om je merkidentiteit en -persoonlijkheid uit te dragen. 
  • De online concurrentie is moordend. Daarom is het belangrijk om eruit te springen met sterk en opvallend community management.

Projecten waar we trots op zijn

Op feestjes vertellen we met een grote glimlach over onze projecten.

community management uitbesteden

Hulp nodig bij het managen van jouw community?

Het opbouwen van een sterke online community is een hele leuke en dankbare taak, maar ook tijdrovend. Je wilt het natuurlijk wel goed aanpakken. Heb jij in jouw organisatie geen batterij aan (aanstormend) community management talent? Of heb je er simpelweg geen tijd voor? Zet ons in: jouw collega marketeers. Wij helpen je bij het opzetten van een community management strategie en een praktisch plan van aanpak. En als je wilt, nemen we het hele management ook van je over. Van social media tot webcare.

Onze visie op AI 🦾

AI baant zich in razendsnel tempo een weg in onze (digitale) maatschappij. Als online marketeers omarmen we deze nieuwe technologie. We geloven er namelijk in dat AI ons slimmer, efficiënter, creatiever en vindingrijker maakt. Maar niet zonder dat we daar transparant over zijn. Daarom delen we 5 principes over hoe wij omgaan met AI. 

Denk je erover om te starten met community management?

Onze experts staan voor je klaar. Gewoon om even te bellen of voor een fijne sparsessie op jouw of ons kantoor.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Cultuur? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze academy >