Skip to main content

Marketplaces

Het merendeel van de consumenten begint zijn zoektocht op een marketplace. Voor webshops is een marketplaces strategie dus een must. Hoe beter je hierop inspeelt, des te groter je omzet. We bepalen je marketplaces strategie, zetten productfeeds op én adverteren op Amazon en andere marketplaces. Ga je mee de markt op?

Feedmarketing marketplaces

Waarom kiezen voor een marketplace strategie?

  • Via marketplaces bereikt jouw webshop een immens veel groter publiek. 
  • Marketplaces hebben een dominante rol in het online speelveld, daarom zeggen wij: maak gebruik van hun naam en slagkracht. 
  • Via een marketplace strategie kunnen wij je helpen bij het verkopen op meerdere marketplaces via één productfeed. Wij hebben hiervoor een partnership met Channable.
  • Marketplaces zijn enorm ontwikkeld in het laten converteren van klanten. Als webshopeigenaar kun je profiteren van deze professionaliteit. 
  • Je kunt relatief gemakkelijk verkopen in het buitenland.

Projecten waar we trots op zijn

Op feestjes vertellen we met een grote glimlach over onze projecten.

Channable partner

Om je marketplace strategie goed op orde te hebben, is een goede feedmarketing essentieel. Wij hebben daarom een partnership gesloten met Channable. Via hun tool kunnen wij jouw producten verkopen op meer dan 2500 prijsvergelijkingswebsites, affiliate platforms en marketplaces. Eindeloze mogelijkheden, dus!

Onze visie op AI 🦾

AI baant zich in razendsnel tempo een weg in onze (digitale) maatschappij. Als online marketeers omarmen we deze nieuwe technologie. We geloven er namelijk in dat AI ons slimmer, efficiënter, creatiever en vindingrijker maakt. Maar niet zonder dat we daar transparant over zijn. Daarom delen we 5 principes over hoe wij omgaan met AI. 

Neem contact op met een marketplace expert

Ben jij benieuwd wat een marketplace strategie voor jouw webshop kan betekenen? Onze marketplace specialisten leggen het je graag uit. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Cultuur? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze academy >