Skip to main content

Dé online marketing academy van Afdeling Cultuur

Wij willen onze opdrachtgevers sterker maken in digitale marketing. Dit doen we op verschillende manieren. Eén van die manieren is door onze opdrachtgevers en hun teams gratis toegang te geven tot onze eigen online marketing academy. Daar zijn we super trots op.

+50 uur aan lesmateriaal

Leer op je eigen tempo

24/7 toegankelijk

opleidingen overzicht jaap geeft les

Wat kun je verwachten van de online marketing academy?

De online marketing academy is een handige online leeromgeving. Op dit platform staan verschillende cursussen die we hebben verzameld voor onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan lessen over Analytics, Website Marketing en Online Advertising. Iedere cursus bestaat uit meerdere lessen, onderwerpen en toetsen. Alles wat je leest is door onze experts geschreven. 

“De kracht van Afdeling Cultuur en de Academy is dat jullie moeilijke marketing begrijpelijk maken. Je kunt er daarna meteen mee aan de slag. De tips uit de cursus e-mailmarketing heb ik al doorgevoerd bij Cycle Tours.

Ik heb al collega’s uitgenodigd voor de Academy en zou het ook aanraden aan mijn nieuwe medewerkers. Ik heb alle certificaten al behaald!”

Tino Perlot

Cycle Tours

Waarom de online marketing academy?

Zoals we eerder al schreven: wij willen onze opdrachtgevers sterker maken in digitale marketing. Dit doen we door werk uit handen te nemen, te coachen en op te leiden. Dit laatste realiseren we onder andere aan de hand van deze Academy. Want wij geloven erin dat als we onze kennis en ervaring delen en overdragen, we het meeste bereiken. Zo word jij een betere online marketeer en bereiken we samen de beste resultaten. Ook gebruiken we onze academy in de online marketing opleidingen en workshops die we geven. Handig hè?

afdeling-academy-online-marketing

Voordelen van de online marketing academy

Wil je graag online marketing leren, maar twijfel je nog om te starten met de academy? Om de beslissing makkelijker te maken hebben wij een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet: 

  • Leer waar jij wilt 
  • Je kunt de lesstof altijd terugkijken
  • Leer op je eigen tempo
  • Leer wanneer het jou uitkomt
  • Door onze eigen experts geschreven
  • +50 uur aan lesmateriaal

Hoe krijg ik toegang tot de Afdeling Academy?

Dat is simpel. Door klant te worden bij Afdeling Cultuur. Wij helpen je graag met het professionaliseren van jouw online marketing, blader op je gemak eens door onze diensten.

Neem contact op met Jaap >

Incompany opleiding & workshops

Enthousiast geworden van onze academy en meer over online marketing leren? Dat kan! Wij bieden ook op maat gemaakte incompany opleidingen en incompany workshops aan. Zo krijg je praktische handvatten die perfect toe te passen zijn binnen jouw organisatie.

Vraag een offerte aan

Wil je graag een offerte ontvangen? Of liever eerst kennismaken? Kan allemaal. Vul dit formulier in, wij doen de rest.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Het is super dat er zoveel praktisch toepasbare kennis beschikbaar is in de Academy. Ik volg graag cursussen die niet binnen mijn specialisme vallen, zo blijft mijn kennis van alle marketingdisciplines up-to-date.”

Aanmelden nieuwsbrief

Heb je nu nog meer behoefte aan informatie, nieuws en feiten over online marketing? Schrijf je dan in voor onze Afdeling Cultuur nieuwsbrief. Iedere twee maanden praten we je bij over de nieuwste berichtgeving rondom online communicatie.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de academy? Grote kans dat wij deze hieronder al beantwoord hebben. Staat je vraag er toch niet bij, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Voor wie is deze online marketing academy?

Deze gratis online marketing cursus is bedoeld voor al onze opdrachtgevers die sterker willen worden in online marketing.

Hoe meld ik me aan voor de academy?

Dat is simpel. Door klant te worden bij Afdeling Online. Wij helpen je graag met het professionaliseren van jouw online marketing, blader op je gemak eens door onze diensten. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor de academy door hier te klikken. Vul je gegevens in en druk op aanmelden. Zo, je account is gemaakt! Je kunt aan de slag met online marketing leren!

Wanneer kan ik starten met de academy?

Je kunt op elk gewenst moment starten met de gratis online marketing cursus. Er zijn geen vaste starttijden. Je volgt de marketing cursus online. Het voordeel van een online marketing cursus in vergelijking tot een fysieke cursus is dat het 24/7 beschikbaar is. Plan de cursus op jouw gewenste momenten.

Kan ik op mijn eigen tempo de modules volgen?

Jazeker. Via ons lms voor marketing leer je op een tempo dat jij fijn vindt. Heb je een keer een drukke week en geen tijd voor de Academy? Geen probleem. Je gaat verder wanneer jij tijd hebt want je volgt de marketing cursus online. Er zijn geen deadlines of vaste tijden aan de cursus verbonden. Geen stress dus als het een keer niet uitkomt.

Door wie is de academy gemaakt?

Alle experts bij Afdeling Online hebben meegeholpen aan de lesstof voor de Academy. Zij hebben allemaal bakken met ervaring en zijn dagelijks bezig met digitale marketing. Door het halen van de nodige certificaten blijven zij ook altijd up-to-date van de steeds veranderende online marketingwereld.

Zijn er kosten aan de online academy verbonden?

Nee. Onze online marketing academy is helemaal gratis voor onze opdrachtgevers.

Welke modules zijn er beschikbaar in de academy? Hoeveel trainingen kan ik volgen?

De Academy staat bomvol cursussen. Met meer dan 50 uur aan lesmateriaal hoef je je niet te vervelen. De volgende gratis online marketing cursussen zijn momenteel beschikbaar: online advertising, zoekmachinemarketing, online marktonderzoek, e-mailmarketing, analytics, en website marketing.

Hoeveel lesuren bevat de academy?

Aan het aanbod aan cursussen geen gebrek. Met meer dan 50 uur lesmateriaal valt er altijd wel iets te leren. Ook passen we de academy steeds opnieuw aan en nieuwe cursussen worden toegevoegd. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Kan ik de lesstof opnieuw bekijken?

Je kunt onze cursussen onbeperkt terugkijken. Ben je bijvoorbeeld iets vergeten van een vorige les of wil je iets herhalen? Het kan allemaal. De lesstof is ook nadat je deze behandeld hebt gewoon terug te kijken.

Krijg ik een certificaat na het afronden van de academy?

Jazeker. Iedere cursus bestaat uit meerdere lessen, onderwerpen en toetsen. Zo zijn er de verwerkingsvragen, die je helpen om de stof te verwerken. En is er de kennistoets die – je raadt het al – je een certificaat oplevert. Dit certificaat is uitgegeven door Afdeling Online en een mooie aanvulling op je CV en LinkedIn profiel.

Ik ben mijn inloggegevens vergeten, wat nu?

Dit is eenvoudig op te lossen. Klik op ‘wachtwoord vergeten’ bij het aanmelden en geef je e-mailadres op. Zo ontvang je een e-mail met instructies. Binnen no-time ben jij weer aan het leren via onze Academy.