Skip to main content

Deelmarketeer

Online marketeer inhuren

Het is vaak lastig  om een (ervaren) online marketeer te vinden voor jouw organisatie. Heb je tijdelijk extra handen nodig? Gaat er iemand met zwangerschapsverlof? Of is een vaste online marketeer voor nu geen optie?  Dan kun je via ons een online marketeer inhuren, denk aan een search marketeer, social marketeer of een content marketeer. Natuurlijk nemen we graag werk voor je uit handen. Maar wat we nog toffer vinden, is als we onderdeel worden van jouw team. Een échte collega dus. Dan zijn we op ons best. Benieuwd naar de opties? Lees meer over onze aanpak. 👇

Wij werken graag bij jou op locatie óf vanuit ons eigen kantoor.  Zo worden wij écht onderdeel van jouw team.

Jouw nieuwe collega-marketeer heeft een heel team van online marketing specialisten achter de hand.

Wil je tijdelijk of voor een langere periode een  online marketeer inhuren? Alles is mogelijk!

Wij leveren de juiste digitale marketeers 🙌

Jullie zijn dé branchespecialist, wij zijn dé experts op het gebied van online marketing. Of je nu op zoek bent naar strategische kennis, meer expertise over één kanaal of meer handjes:, bij Afdeling Cultuur geloven we in de kracht van een resultaatgerichte online marketeer op locatie. 

  • Is de teamsamenstelling binnen jouw organisatie vaak een puzzel? Onze online marketeer detachering kan jou helpen dit vraagstuk op te lossen. Tijdelijk op zoek naar ondersteuning of juist voor een langere periode? Alles is mogelijk. 
  • Wij zijn marketeers met ieder onze eigen specialisatie. Dus heb jij een social marketeer, content marketeer, search marketeer of andere specialist nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 
  • Ons team is gewend om op locatie bij klanten te werken en is erop getraind om een brede blik op de opdracht te houden. Onze specialisten benaderen een opdracht creatief en sluiten graag aan bij jullie interne overleggen. Zo zijn ze nóg beter op de hoogte van wat er speelt binnen jouw organisatie.

Je krijgt meer dan één online marketeer. Hoezo dan?

Wanneer onze collega plaatsneemt aan jouw bureau, heb je eigenlijk zes stoelen nodig. Hoezo? Nou, achter jouw Afdeling Cultuur-collega staat namelijk een team met meer dan 30 specialisten Ieder met zijn eigen expertise, waarop je ook een beroep kan doen. En daardoor heb je stiekem flink wat extra kennis in huis. Bijvoorbeeld: een content marketing specialist die jou een halve dag per week ondersteunt, of een Google Ads specialist die  even meekijkt met een Google Ads probleem. Handig toch?

Bureaustoelen naast elkaar 🪑

Wij vinden het tof als we écht onderdeel zijn van jouw team. Zie ons als jouw digital marketing ondersteuning. Maar wat doen we precies en wat kunnen wij voor je betekenen?

Onze werkzaamheden

Ben je op zoek naar een online marketeer op locatie? Wij kunnen je helpen bij eigenlijk alle online marketing en communicatie werkzaamheden. Denk aan copywriting, social advertising, strategische online marketing plannen, de contentplanning maken en realiseren, fotograferen, de website onderhouden, SEO werkzaamheden, website-analyses maken, enzovoort. Bel gerust om te vragen wat we nog meer doen.

afdeling online overheid opleiding samenwerken

Wat doen wij als online marketingbureau?

Wij maken onze opdrachtgevers sterk in digitale marketing. Dat doen we op drie manieren: we nemen werk uit handen, we coachen en we leiden op. Dat eerste punt doen we onder andere aan de hand van detachering Oftewel: wij delen onze marketeers met je. Onze specialisten zorgen ervoor dat digitale marketing dé motor wordt om jouw ambities te realiseren. Zo zorgen we er samen voor dat we jouw belangrijkste doelen behalen.

Waarom online marketing?

Onze online marketing experts weten alle ins & outs over jouw doelgroep. Wat zijn hun behoeftes? Waar liggen hun interesses? En, ook belangrijk, waar haken ze af? Deze waardevolle informatie gebruiken ze om voor jou een passende online marketing strategie te formuleren. Digitale marketing is dus het kloppende hart van jouw bedrijf. We staan klaar om je te helpen die kracht volop te benutten en je collega’s te ondersteunen bij complexe vraagstukken. Ons doel? Geen losse flodders, maar digitale marketing die als een handschoen past bij de behoeftes van jouw organisatie.

Internet Marketing Bureau Samenwerken

Waarom een online marketeer inhuren?

We snappen het helemaal: online marketing kan soms voelen als jongleren met kennis en tijd, vooral wanneer je het al druk genoeg hebt. De drempel om zelf een online marketing expert aan te nemen ligt vaak hoger. Zo zien we vaak: de desbetreffende persoon wil vaak meerdere dagen per week werken. Plus, kennis en ondersteuning is vaak nodig om deze collega aan te sturen. Wij helpen je uit brand, bij ons kan je namelijk een online marketeer inhuren. Met alle knowhow en ervaring, zijn ze als een boost voor jouw organisatie. Onze online marketeers staan klaar om die hogere versnelling in te schakelen!

Silvy

Voorwaarden

Om ervoor te zorgen dat onze samenwerking optimaal verloopt, hebben we enkele richtlijnen opgesteld die van kracht zijn wanneer je ervoor kiest om een online marketing specialist bij ons in te huren. Goed om te weten dus: 

  • Een online marketeer inhuren kan al vanaf een halve dag per week
  • Opzeggen? Dit is elke maand mogelijk. Je zit dus nergens voor de lange termijn aan vast. 
  • Onze uurtarieven verschillen per collega en per werkzaamheden. Zo houden we rekening met senioriteit van onze collega’s en we maken onderscheid tussen  uitvoerend werk en analytisch/strategisch werk.
startersbeurs overleg

Jouw collega marketeer

Wij helpen onze opdrachtgevers op elke mogelijke manier. Wij helpen je graag bij het sterker maken van jouw team. Zo treden we op als (strategisch adviseur) of als tijdelijke versterking van jouw team. We kijken samen waar jij behoefte aan hebt.

Google-Display-ads-training

Bij jou op locatie

Wij werken graag bij jou op kantoor. Wij zijn dan onderdeel van belangrijke vergaderingen en werken onder de vleugels van de communicatie- of marketing manager. Jij bent dan leidend, wij blijven pro-actief. Zo begrijpen we sneller hoe jouw organisatie in elkaar zit. Want: niemand weet zoveel over je organisatie als jullie zelf. Zo zijn we niet alleen meer betrokken bij jouw organisatie, maar zijn we ook een échte collega.

Projecten waar we trots op zijn

Op feestjes vertellen we met een grote glimlach over onze projecten.

FAQ | Veelgestelde vragen

Heb je nog meer vragen over een online marketeer inhuren bij Afdeling Cultuur? Bekijk dan onze veelgestelde vragen, mogelijk vind je daar het antwoord dat je zoekt. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Voor wie is een online marketeer inhuren interessant?

Wil jij je bedrijf online laten groeien? Maar heb je zelf geen ervaring, tijd of expertise in huis? Onze online marketeer detachering kan je helpen! Een online marketeer inhuren is vooral interessant voor ondernemers in de B2B of B2C markt die aan de slag willen met online marketingactiviteiten. Door aandacht te geven aan online marketing zorg je ervoor dat jouw bedrijf online beter vindbaar wordt, je meer leads aantrekt of juist meer conversies genereert.

Wat kost een online marketeer per uur?

De kosten van het inhuren van een online marketeer variëren van €68 – €92 per uur. De prijs is afhankelijk van de ervaring en werkzaamheden van jouw nieuwe collega. Zo zitten er prijsverschillen tussen junioren, medioren en senioren. Ook hangt het prijsverschil af van de soort werkzaamheden. Zo betaal je minder voor uitvoerende werkzaamheden en meer voor strategische en analytische werkzaamheden. Benieuwd wat dit voor jou betekent? We bespreken het graag met je!

Wat is het voordeel van inhuren versus zelf werven?

Door een bureau met ervaring zoals Afdeling Cultuur in te schakelen, weet je zeker dat je nieuwe collega de skills heeft die je zoekt. Je bespaart tijd en energie omdat je geen nieuwe medewerkers hoeft te werven. Ook bespaar je kosten omdat je geen rekening hoeft te houden met personeelskosten. Denk hierbij aan pensioenkosten, vakantiegeld, wervingskosten en administratiekosten. Bovendien zit je nergens aan vast.

Hoe zorgen jullie voor een goede match?

Wij vinden het belangrijk dat jouw teamleden en onze marketeer op locatie een goede match zijn. Want eerlijk is eerlijk, als er een klik is, wordt samenwerken makkelijker en prettiger. Bij Afdeling Cultuur is geen enkel marketingvraagstuk ons vreemd. We weten wat, maar vooral ook wie er past bij jouw organisatie en vraagstuk. Voorafgaand aan onze samenwerking bespreken we wat jouw wensen en behoeftes zijn, om zo een perfecte collega-marketeer aan je voor te stellen.

Hoeveel begeleiding is er vanuit jouw organisatie nodig?

Jullie zijn dé branchespecialist, wij zijn dé experts op het gebied van online marketing. Wat jouw marketingvraagstuk ook is, onze specialist neemt het voor jou uit handen. Het is belangrijk om voorafgaand aan de samenwerking afspraken te maken en zaken juist af te stemmen. Vervolgens houdt de marketeer op locatie je op de hoogte van alle vorderingen. Daarnaast ontvang je maandelijks een rapportage van de resultaten. Ook goed om te weten: onze online marketeers kunnen met ingewikkelde vragen altijd terecht bij senior vakgenoten of andere specialisten binnen Afdeling Cultuur. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening.

Onze visie op AI 🦾

AI baant zich in razendsnel tempo een weg in onze (digitale) maatschappij. Als online marketeers omarmen we deze nieuwe technologie. We geloven er namelijk in dat AI ons slimmer, efficiënter, creatiever en vindingrijker maakt. Maar niet zonder dat we daar transparant over zijn. Daarom delen we 5 principes over hoe wij omgaan met AI. 

Ontmoet onze specialisten

Behoefte aan digital marketing ondersteuning? Nieuwsgierig naar de beschikbaarheid van onze online marketeers? Of heb je interesse in een kennismakingsgesprek met onze specialisten? Aarzel niet om het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen graag contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Cultuur? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze academy >