in huis midden in jouw team

Werken op locatie

Als de culturele sector ergens om bekend staat, is dat het inspirerend is. Er gebeurt altijd wat, het is fijn om je te begeven tussen creatieven, makers en mooie dingen. Juist dáárom werken wij graag bij onze klanten op locatie. Zo kunnen we ons werk nog beter doen omdat we er dan midden in zitten. En omdat we gewoon naast je zitten is het stellen van vragen en geven van opdrachten ook zo gedaan.

voordelen

Waarom kiezen voor deze samenwerkingsvorm?

Wanneer onze collega plaatsneemt aan jouw bureau, heb je eigenlijk zes stoelen nodig. Hoezo? Nou, achter jouw aanspreekpunt staat namelijk een team met specialisten. Die schakelen we in als het nodig is, en daardoor heb je stiekem flink wat extra kennis in huis. Bijvoorbeeld: een contentmarketeer die jou een halve dag per week ondersteunt kan altijd de Google Ads specialist invliegen om even mee te kijken met een Google Ads probleem. Handig toch?

Waarvoor kun je ons inzetten?

Eigenlijk voor alle online marketing en communicatie werkzaamheden. Denk aan copywriting, social advertising, plannen maken, de contentplanning najagen, fotograferen, website onderhoud, SEO werkzaamheden, enzovoort. Bel gerust om te vragen wat we nog meer doen.

afdeling-online-web25
Cases

Projecten waar we trots op zijn

Op feestjes vertellen we met een grote glimlach over onze projecten.

Bekijk alle cases

Afdeling Cultuur is een project van Afdeling Online.